Barcelona

17.11.19

Inscripciones agotadas

Logo Carrera de la Mujer

Barcelona

17.11.19

Inscríbete

Inscriu-

Cursa de les Dones "Central Lechera Asturiana"

Diumenge, 17 de novembre, 9 hores, Avda. Maria Cristina (Fonts de Montjuïc)
Cursa de les Dones "Central Lechera Asturiana"
Cursa de les Dones "Central Lechera Asturiana"
Carrera de la Mujer - 20/09/2019

ARTICLE 1. DENOMINACIÓ
XV Cursa de les Dones “Central Lechera Asturiana” de Barcelona 2019.

Serà la vuitena prova del XV Circuito de la Carrera de la Mujer “Central Lechera Asturiana”. Estarà organitzada per l’Àrea d’Esdeveniments de la revista SPORT LIFE del grup Motorpress Ibérica S.A, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

ARTICLE 2. DATES, HORA I IMPORT D’ INSCRIPCIÓ
Cursa de 8 Km aprox. que se celebrarà el diumenge 17 de novembre de 2019 a la ciutat de Barcelona, a partir de les 09:00 hores SORTIDA: AV MARIA CRISTINA (FONTS DE MONTJUÏC), META: AV. DE RIUS I TAULET. El temps màxim per a completar el recorregut serà de 1 hora i 30 minuts. El preu d’inscripció és de 12€. (+ 0,60 € si es realitza la inscripció a Internet, en concepte de comissió bancària). Les inscripcions quedaran tancades en assolir les 36.000 participants.

ARTICLE 3. PARTICIPACIÓ. Inscripció exclusiva per a dones.
Podran prendre part en aquesta prova totes aquelles dones majors de 12 anys que ho desitgin, sempre i quan estiguin correctament inscrites, tant en temps com en forma.

ARTICLE 4. DISTÀNCIA, RECORREGUT I GUARDA-ROBA.
La prova es disputarà sobre un recorregut de 8 Km aproximadament totalment urbans.
SORTIDA: AV MARIA CRISTINA (FONTS DE MONTJUÏC), META: AV. DE RIUS I TAULET.
El GUARDA-ROBA estarà situat a la Plaça de Josep Puig i Cadafalch, just en el lateral de les Fonts de Montjuïc. Es prega no deixar les motxilles amb les pertinences després de les 08:30 hores.

Després de la cursa se celebrarà un festival d’Aeròbic.

ARTICLE 5. INSCRIPCIONS.
Preu inscripció: 12€ (+ 0,60 € de comissió bancària si la inscripció es realitza a la pàgina web). S’abonaran en el moment d’apuntar-se, tant en els punts d’inscripció com a la pàgina web de la cursa.

A més hi ha 100 inscripcions a 30 € (100% solidàries a favor de l'Associació de dones Ca l'Aurèlia).

Inscripcions del dimecres 25 de setembre al dimecres 13 de novembre (o fins esgotar les 36.000 inscripcions disponibles), a la web i a les botigues Oysho de:

PASSEIG DE GRÀCIA 13 (AGOTADAS)
PASSEIG DE GRÀCIA 67 (AGOTADAS)
RAMBLA CATALUNYA 75 (AGOTADAS)
CC ILLA DIAGONAL (AGOTADAS)
CC LA MAQUINISTA (AGOTADAS)
LES RAMBLES 140 (AGOTADAS)
AV DIAGONAL 596 (AGOTADAS)
CC GLÒRIES (AGOTADAS)
PORTAL DE L’ÀNGEL 26 (AGOTADAS)

Si sou més de 25 dones, poseu-vos en contacte amb l’email carreradelamujer@mpib.es

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I CANVIS.
L'organització es compromet a retornar l'import de les inscripcions realitzades exclusivament Online, amb una penalització del 30% del preu d'inscripció per costos de gestió, sempre que se sol·liciti abans del dia 1 de novembre. En cap cas es tornaran els diners de les inscripcions realitzades a botigues Oysho. El canvi de titularitat de la inscripció no està permès sota cap concepte.
No s’admetran inscripcions a la Fira de la Corredora ni el dia de la prova.
No es retornarà l’import de la inscripció un cop realitzada.

ARTICLE 6. RETIRADA DE LA SAMARRETA, DORSAL-XIP I BOSSA DE LA CORREDORA.
Les samarretes, dorsal-xip i bossa de la corredora s’entregaran a la FIRA de Montjuïc (Pavelló 2), el divendres 15 i el dissabte 16 de novembre de 10 a 20 hores. És imprescindible presentar el comprovant que s’entrega a l’hora d’inscriure’s a OYSHO o, en el cas de les inscripcions a través de la pàgina web, valdrà amb el DNI o fotocòpia o comprovant al telèfon mòbil o tableta.

NOTA: Les mides de les samarretes s’entregaran per estricte ordre de recollida del dorsal-xip. L’organització no garanteix poder lliurar a totes les participants la mida de samarreta que sol·licitin, ja que la producció de la mateixa se realitza amb data anterior a l’obertura d’inscripcions.

ARTICLE 7. CATEGORIES.
S’estableixen les següents categories:
Categories individuals (Anys complerts el dia de la prova)

Absoluta, 12 a 15 anys, 16 a 19 anys, 20 a 34 anys, Veteranes A (de 35 a 44 anys), Veteranes B (de 45 a 54 anys), Veteranes C (de 55 a 64 anys), Veteranes D ( de 65 a 74 anys), Veteranes i (de 75 anys en endavant), Mares, Àvies i Dones amb discapacitat.

Categories per equips:
3 germanes, 2 germanes, 2 Cunyades, Mare i filla, Mare i 2 filles, Tia i neboda, Parelles de fet / Matrimonis, Àvia, mare i néta, Sogra i nora, 2 amigues, 3 amigues, Gimnasos i Clubs d'Atletisme (equips de 3 dones), Empreses (equips de 3 dones), Centres Escolars (Mínim 6 corredores) i Associacions de dones (Trofeu a l'Associació amb més arribades a meta y equips de 3 dones)

ARTICLE 8. LLIURAMENT DE XIPS.
Igual que en l'edició de 2018, el xip de cronometratge ja va al dorsal i no caldrà recollir-lo lliurar-lo el dia de la cursa. Només es podrà utilitzar el xip aportat per l'organització i no cal tornar-lo en l'acabar la cursa. No el desenganxis del dorsal per tal de poder ser correctament cronometrada.


ARTICLE 9. ASSISTÈNCIA MÈDICA.
L'Organització comptarà amb un servei d'ambulàncies d'evacuació i medicalitzades, així com un servei mèdic especialitzat al servei de les corredores. Les ambulàncies seran presents al llarg del recorregut, sortida i meta.

ARTICLE 10. CLASSIFICACIONS, FOTOS I VÍDEOS.
La classificació general oficiosa, així com les fotos i vídeos de les participants arribant a meta, es publicaran a la pàgina web www.carreradelamujer.com. Les classificacions per equips es realitzaran mitjançant la suma dels temps de totes les integrants de cada equip.

ARTICLE 11. DESQUALIFICACIONS.
El servei mèdic de la competició i els jutges àrbitres estan facultats per retirar durant la prova:
1. A qualsevol atleta que manifesti un mal estat físic.
2. A l'atleta que no realitzi el recorregut complet.
3.A l'atleta que manifesti un comportament no esportiu.

ARTICLE 12. VEHICLES.
Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats i acreditats per l'Organització. Queda totalment prohibit seguir als corredors amb cotxe, moto o bicicleta, pel perill que pogués suposar per a les atletes.

ARTICLE 13. PREMIS I TROFEUS.
S'estableixen trofeus per les tres primeres de cada categoria. En el moment del lliurament de trofeus, l'organització podrà sol·licitar als equips guanyadors (en les categories d'empreses, gimnasos i associacions) un certificat de pertinença a les mateixes. També es podrà sol·licitar el llibre de família a la resta de guanyadores en les categories familiars, així com el DNI a les categories per grups d'edat.

ARTICLE 14. RESPONSABILITAT.
La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc de les participants. La participant, en el moment de la seva inscripció, manifesta trobar-se físicament apte per a l'esdeveniment. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que les participants puguin ocasionar o derivar d'elles a tercers/es durant la prova.

ARTICLE 15. ACCEPTACIÓ.
Si vostè marca la casella que apareix a la inscripció, estarà declarant: (i) que és major de 16 anys; (ii) que la informació que ens ha proporcionat durant el procés de registre i / o inscripció és veraç; (iii) que accepta incondicionalment el Reglament de l'Esdeveniment, els termes i condicions que figuren en l'Avís Legal, la Política de Privacitat i la Política de Cookies. Els enllaços apareixen, a més d'aquí, al final d'aquesta pàgina web; i (iv) que ens està donant el seu consentiment exprés perquè les seves dades de caràcter personal (nom, cognoms, nom d'usuari, contrasenya, email, adreça postal, telèfon, gènere i data de naixement) siguin tractats per Motorpress Ibérica S.A.U. (CIF A-82.090.952, domicili social al carrer Nestares, 20, 28045 Madrid, Espanya, telèfon 913.470.100 i correu electrònic motorpress-iberica@mpib.es) per als següents fins:
a. Registrar-li com a usuari i inscriure'l en l'esdeveniment. El responsable del tractament de les seves dades per a les indicades finalitats és la mateixa Motorpress Ibérica S.A.U. (CIF A-82.090.952, domicili social al carrer Nestares, 20, 28045 Madrid, Espanya, telèfon 913.470.100 i correu electrònic motorpress-iberica@mpib.es).

b. Gestionar la seva participació en l'esdeveniment, per al que les seves dades seran comunicades a l'organitzador del mateix que és Motorpress-Iberica S.A.U. A82090952 C / Nestares, 20. MADRID 28045. motorpress-iberica@mpib.es, per a tots els fins inclosos en el Reglament de l'Esdeveniment; i, en particular, per publicar el seu nom i cognoms en les classificacions i / o llistes de participants en l'Esdeveniment, per a la captació o fixació de la seva imatge durant l'Esdeveniment, i els moments anteriors i posteriors a aquest, en qualsevol material fotogràfic o videogràfic.
c. Difondre la participació d'Un. En l'esdeveniment, a través de la difusió de les classificacions i / o llistes de participants i de la imatge dels mateixos, per a qualssevol fins, inclosos expressament els publicitaris, sense límit temporal, i sense contraprestació, per qualsevol mitjà visual o audiovisual, inclòs internet, per part de Motorpress Ibérica SAU (CIF A82090952, domicili social al carrer Nestares, 20, 28045 Madrid, Espanya, telèfon 913.470.100 i correu electrònic motorpress-iberica@mpib.es) i de l'organitzador de l'esdeveniment (Motorpress-Iberica SAU A82090952 C / Nestares, 20. MADRID 28045. motorpress-iberica@mpib.es) i / o els patrocinadors principals de l'esdeveniment: Central Lechera Asturiana (Corporació Alimentària Peñasanta, SA, amb CIF A-03.161.270 i situada a Sierra de Granda, s/n, CP 33.199, Siero, Astúries) ; Zurich Seguros (Zurich Insurance PLC, sucursal a Espanya. Via Augusta 200 08021. Barcelona NIF W0072130H); Oysho (OYSHO ESPANYA, SA, A-15.026.347, amb domicili en Av. de la Diputació, Edifici Inditex, 15143, Arteixo (La Corunya); i Banco Santander (Grup Santander, entitat registrada al Banc d'Espanya amb el número de registre 0049, amb domicili social a Santander, Passeig de Pereda, 9-12 i CIF a-39000013), per al que es comunicaran les seves dades a aquestes companyies. Les seves dades personals seran conservades fins que vostè procedeixi a revocar el consentiment que ara atorga i, a partir d'aquest moment, els bloquejarà i s'arxivarà durant el temps necessari per fer front a qualsevol reclamació legal.
d. Analitzar les seves dades personals amb fins de prospecció de mercat i màrqueting electrònic, per enviar-li informació publicitària de productes i serveis de l'organitzador (Motorpress-Iberica SAU A82090952 C / Nestares, 20. MADRID 28045. motorpress-iberica@mpib.es), de Motorpress IBÉRICA SAU, dels productes i serveis dels patrocinadors de l'esdeveniment: Central Lechera Asturiana (Corporació Alimentària Peñasanta, SA, amb CIF a-03.161.270 i situada a Sierra de Granda, s / n, CP 33.199, Siero, Astúries); Zurich Seguros (Zurich Insurance PLC, sucursal a Espanya. Via Augusta 200 08021. Barcelona NIF W0072130H); Oysho (OYSHO ESPANYA, SA, A-15.026.347, amb domicili en Av. de la Diputació, Edifici Inditex, 15143, Arteixo (A Corunya); i Banco Santander (Grup Santander, entitat registrada al Banc d'Espanya amb el número de registre 0049, amb domicili social a Santander, Passeig de Pereda, 9-12 i CIF A-39000013) o sobre productes i serveis de tercers en els sectors de Telecomunicacions, Financer, Assegurances, Oci, Bellesa, Moda i Accessoris, Gran Consum , Distribució, Formació i Cultura, Esport, Automoció, Energia i aigua, ONG, Joguines, Viatges, Salut, Serveis Públics i Privats, i Jocs d'Atzar, tot això tant en format convencional com electrònic, inclosos, entre d'altres mitjans, la missatgeria instantània.
Revocació del consentiment.- Tractarem les seves dades en tant No retiri el consentiment que ara ens atorga, retirada que pot realitzar en qualsevol moment, amb efectes instantanis, dirigint-se per correu postal al domicili social de Motorpress Ibérica SAU, carrer Nestares, 20, 28045 Madrid , Espanya, o a través de l'adreça electrònica protecciondatos@mpib.es, o mitjançant el formulari web disponible aquí. Així mateix, i respecte de la cadena de missatgeria instantània només, podrà donar-se de baixa en ell responent amb la paraula "baixa" a qualsevol dels que rebi. En el cas que la revocació del consentiment la realitzi abans de la data de l'esdeveniment, ha de saber que això comportarà la seva baixa immediata en el mateix, en el qual no podrà participar llevat que torni a completar tot el procés d'inscripció. I si aquesta participació està subjecta al pagament d'un preu d'inscripció, l'import de la mateixa només li serà restituït si notifica la seva baixa en l'Esdeveniment almenys trenta dies abans de la data de celebració.
Exercici de drets.- Per a l'exercici dels drets que l'assisteixen, d'accés a les seves dades, rectificació, supressió o limitació del tractament dels mateixos, obtenir còpia de les dades o fer efectiu el dret a la portabilitat d'aquests, haurà de dirigir per correu postal al domicili social de Motorpress Ibérica SAU, carrer Nestares, 20, 28045 Madrid, Espanya, o a través de l'adreça electrònica protecciondatos@mpib.es, o mitjançant el formulari web disponible aquí.
Conservació de les seves dades personals.- Motorpress Ibérica S.A.U. ha adoptat les corresponents mesures de seguretat per a la conservació i custòdia de les seves dades de caràcter personal, i ha designat a un delegat de Protecció de Dades, malgrat no estar obligada a això, al que pot contactar en el domicili social de Motorpress Ibérica SAU , carrer Nestares, 20, 280.455 Madrid, Espanya o a través de l'adreça electrònica dpo@mpib.es.
Qualsevol que sigui la raó per la qual acabi el tractament de les seves dades de caràcter personal, conservarem les seves dades degudament bloquejades i arxivades per fer front a eventuals responsabilitats legals, durant un termini màxim de cinc anys.
Possibilitat de formular reclamacions davant la AEPD.- En tot cas, li recordem expressament que té Vostè dret a formular les reclamacions que estimi oportunes davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es), amb seu a Madrid, carrer de Jorge Joan, 6 (CP 28001), o davant els organismes equivalents de les comunitats autònomes.

ARTICLE 16. ABANDONAMENTS.
En cas d’haver d’abandonar la cursa, la corredora ho ha de comunicar a un responsable de l’organització.

ARTICLE 17. INFORMACIÓ.
Podeu trucar al telèfon 913470092 / 913470137 (de dilluns a divendres de 10 a 15h.) per resoldre qualsevol tipus d’informació.

Sigue la Carrera de la Mujer en ...

Utilizamos cookies propias y de terceros para facilitar y mejorar la navegación, mostrarte contenido relacionado con tus preferencias y recopilar información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.