Barcelona

8.11.20

Próximamente

Logo Carrera de la Mujer

Barcelona

8.11.20

Inscríbete

Inscriu-

Cursa de les Dones "Central Lechera Asturiana"

Diumenge, 17 de novembre, 9 hores, Avda. Maria Cristina (Fonts de Montjuïc)
Carrera de la Mujer - 24/07/2019

ARTICLE 1. DENOMINACIÓ
XV Cursa de les Dones “Central Lechera Asturiana” de Barcelona 2019.

Serà la vuitena prova del XV Circuito de la Carrera de la Mujer “Central Lechera Asturiana”. Estarà organitzada per l’Àrea d’Esdeveniments de la revista SPORT LIFE del grup Motorpress Ibérica S.A, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

ARTICLE 2. DATES, HORA I IMPORT D’ INSCRIPCIÓ
Cursa de 8 Km aprox. que se celebrarà el diumenge 17 de novembre de 2019 a la ciutat de Barcelona, a partir de les 09:00 hores SORTIDA: AV MARIA CRISTINA (FONTS DE MONTJUÏC), META: AV. DE RIUS I TAULET. El temps màxim per a completar el recorregut serà de 1 hora i 30 minuts. El preu d’inscripció és de 12€. (+ 0,60 € si es realitza la inscripció a Internet, en concepte de comissió bancària). Les inscripcions quedaran tancades en assolir les 36.000 participants.

ARTICLE 3. PARTICIPACIÓ. Inscripció exclusiva per a dones.
Podran prendre part en aquesta prova totes aquelles dones majors de 12 anys que ho desitgin, sempre i quan estiguin correctament inscrites, tant en temps com en forma.

ARTICLE 4. DISTÀNCIA, RECORREGUT I GUARDA-ROBA.
La prova es disputarà sobre un recorregut de 8 Km aproximadament totalment urbans.
SORTIDA: AV MARIA CRISTINA (FONTS DE MONTJUÏC), META: AV. DE RIUS I TAULET.
El GUARDA-ROBA estarà situat a la Plaça de Josep Puig i Cadafalch, just en el lateral de les Fonts de Montjuïc. Es prega no deixar les motxilles amb les pertinences després de les 08:30 hores.
Després de la cursa se celebrarà un festival d’Aeròbic.

ARTICLE 5. INSCRIPCIONS.
Preu inscripció: 12€ (+ 0,60 € de comissió bancària si la inscripció es realitza a la pàgina web). S’abonaran en el moment d’apuntar-se, tant en els punts d’inscripció com a la pàgina web de la cursa.

A més hi ha 100 inscripcions a 30 € (100% solidàries a favor de l'Associació de dones Ca l'Aurèlia).


Inscripcions del dimecres 25 de setembre al dimecres 13 de novembre (o fins esgotar les 36.000 inscripcions disponibles), a la web i a les botigues Oysho de:


PASSEIG DE GRÀCIA 13 (AGOTADAS)
PASSEIG DE GRÀCIA 67 (AGOTADAS)
RAMBLA CATALUNYA 75 (AGOTADAS)
CC ILLA DIAGONAL (AGOTADAS)
CC LA MAQUINISTA (AGOTADAS)
LES RAMBLES 140 (AGOTADAS)
AV DIAGONAL 596 (AGOTADAS)
CC GLÒRIES (AGOTADAS)
PORTAL DE L’ÀNGEL 26 (AGOTADAS)
Si sou més de 25 dones, poseu-vos en contacte amb l’email carreradelamujer@mpib.es 
POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I CANVIS.
L'organització es compromet a retornar l'import de les inscripcions realitzades exclusivament Online, amb una penalització del 30% del preu d'inscripció per costos de gestió, sempre que se sol·liciti abans del dia 1 de novembre. En cap cas es tornaran els diners de les inscripcions realitzades a botigues Oysho. El canvi de titularitat de la inscripció no està permès sota cap concepte.
No s’admetran inscripcions a la Fira de la Corredora ni el dia de la prova.
No es retornarà l’import de la inscripció un cop realitzada.

ARTICLE 6. RETIRADA DE LA SAMARRETA, DORSAL-XIP I BOSSA DE LA CORREDORA.
Les samarretes, dorsal-xip i bossa de la corredora s’entregaran a la FIRA de Montjuïc (Pavelló 2), el divendres 15 i el dissabte 16 de novembre de 10 a 20 hores. És imprescindible presentar el comprovant que s’entrega a l’hora d’inscriure’s a OYSHO o, en el cas de les inscripcions a través de la pàgina web, valdrà amb el DNI o fotocòpia o comprovant al telèfon mòbil o tableta.

NOTA: Les mides de les samarretes s’entregaran per estricte ordre de recollida del dorsal-xip. L’organització no garanteix poder lliurar a totes les participants la mida de samarreta que sol·licitin, ja que la producció de la mateixa se realitza amb data anterior a l’obertura d’inscripcions.

ARTICLE 7. CATEGORIES.
S’estableixen les següents categories:
Categories individuals (Anys complerts el dia de la prova)

Absoluta, 12 a 15 anys, 16 a 19 anys, 20 a 34 anys, Veteranes A (de 35 a 44 anys), Veteranes B (de 45 a 54 anys), Veteranes C (de 55 a 64 anys), Veteranes D ( de 65 a 74 anys), Veteranes i (de 75 anys en endavant), Mares, Àvies i Dones amb discapacitat.

Categories per equips:
3 germanes, 2 germanes, 2 Cunyades, Mare i filla, Mare i 2 filles, Tia i neboda, Parelles de fet / Matrimonis, Àvia, mare i néta, Sogra i nora, 2 amigues, 3 amigues, Gimnasos i Clubs d'Atletisme (equips de 3 dones), Empreses (equips de 3 dones), Centres Escolars (Mínim 6 corredores) i Associacions de dones (Trofeu a l'Associació amb més arribades a meta y equips de 3 dones)

ARTICLE 8. LLIURAMENT DE XIPS.
Igual que en l'edició de 2018, el xip de cronometratge ja va al dorsal i no caldrà recollir-lo lliurar-lo el dia de la cursa. Només es podrà utilitzar el xip aportat per l'organització i no cal tornar-lo en l'acabar la cursa. No el desenganxis del dorsal per tal de poder ser correctament cronometrada.


ARTICLE 9. ASSISTÈNCIA MÈDICA.
L'Organització comptarà amb un servei d'ambulàncies d'evacuació i medicalitzades, així com un servei mèdic especialitzat al servei de les corredores. Les ambulàncies seran presents al llarg del recorregut, sortida i meta.

ARTICLE 10. CLASSIFICACIONS, FOTOS I VÍDEOS.
La classificació general oficiosa, així com les fotos i vídeos de les participants arribant a meta, es publicaran a la pàgina web www.carreradelamujer.com. Les classificacions per equips es realitzaran mitjançant la suma dels temps de totes les integrants de cada equip.

ARTICLE 11. DESQUALIFICACIONS.
El servei mèdic de la competició i els jutges àrbitres estan facultats per retirar durant la prova:
1. A qualsevol atleta que manifesti un mal estat físic.
2. A l'atleta que no realitzi el recorregut complet.
3.A l'atleta que manifesti un comportament no esportiu.

ARTICLE 12. VEHICLES.
Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats i acreditats per l'Organització. Queda totalment prohibit seguir als corredors amb cotxe, moto o bicicleta, pel perill que pogués suposar per a les atletes.

ARTICLE 13. PREMIS I TROFEUS.
S'estableixen trofeus per les tres primeres de cada categoria. En el moment del lliurament de trofeus, l'organització podrà sol·licitar als equips guanyadors (en les categories d'empreses, gimnasos i associacions) un certificat de pertinença a les mateixes. També es podrà sol·licitar el llibre de família a la resta de guanyadores en les categories familiars, així com el DNI a les categories per grups d'edat.

ARTICLE 14. RESPONSABILITAT.
La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc de les participants. La participant, en el moment de la seva inscripció, manifesta trobar-se físicament apte per a l'esdeveniment. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que les participants puguin ocasionar o derivar d'elles a tercers/es durant la prova.

ARTICLE 15. ACCEPTACIÓ.
Si vostè marca la casella que apareix a la inscripció, estarà declarant: (i) que és major de 16 anys; (ii) que la informació que ens ha proporcionat durant el procés de registre i / o inscripció és veraç; (iii) que accepta incondicionalment el Reglament de l'Esdeveniment, els termes i condicions que figuren en l'Avís Legal, la Política de Privacitat i la Política de Cookies. Els enllaços apareixen, a més d'aquí, al final d'aquesta pàgina web; i (iv) que ens està donant el seu consentiment exprés perquè les seves dades de caràcter personal (nom, cognoms, nom d'usuari, contrasenya, email, adreça postal, telèfon, gènere i data de naixement) siguin tractats per Motorpress Ibérica S.A.U. (CIF A-82.090.952, domicili social al carrer Nestares, 20, 28045 Madrid, Espanya, telèfon 913.470.100 i correu electrònic motorpress-iberica@mpib.es) per als següents fins:
a. Registrar-li com a usuari i inscriure'l en l'esdeveniment. El responsable del tractament de les seves dades per a les indicades finalitats és la mateixa Motorpress Ibérica S.A.U. (CIF A-82.090.952, domicili social al carrer Nestares, 20, 28045 Madrid, Espanya, telèfon 913.470.100 i correu electrònic motorpress-iberica@mpib.es).

b. Gestionar la seva participació en l'esdeveniment, per al que les seves dades seran comunicades a l'organitzador del mateix que és Motorpress-Iberica S.A.U. A82090952 C / Nestares, 20. MADRID 28045. motorpress-iberica@mpib.es, per a tots els fins inclosos en el Reglament de l'Esdeveniment; i, en particular, per publicar el seu nom i cognoms en les classificacions i / o llistes de participants en l'Esdeveniment, per a la captació o fixació de la seva imatge durant l'Esdeveniment, i els moments anteriors i posteriors a aquest, en qualsevol material fotogràfic o videogràfic.
c. Difondre la participació d'Un. En l'esdeveniment, a través de la difusió de les classificacions i / o llistes de participants i de la imatge dels mateixos, per a qualssevol fins, inclosos expressament els publicitaris, sense límit temporal, i sense contraprestació, per qualsevol mitjà visual o audiovisual, inclòs internet, per part de Motorpress Ibérica SAU (CIF A82090952, domicili social al carrer Nestares, 20, 28045 Madrid, Espanya, telèfon 913.470.100 i correu electrònic motorpress-iberica@mpib.es) i de l'organitzador de l'esdeveniment (Motorpress-Iberica SAU A82090952 C / Nestares, 20. MADRID 28045. motorpress-iberica@mpib.es) i / o els patrocinadors principals de l'esdeveniment: Central Lechera Asturiana (Corporació Alimentària Peñasanta, SA, amb CIF A-03.161.270 i situada a Sierra de Granda, s/n, CP 33.199, Siero, Astúries) ; Zurich Seguros (Zurich Insurance PLC, sucursal a Espanya. Via Augusta 200 08021. Barcelona NIF W0072130H); Oysho (OYSHO ESPANYA, SA, A-15.026.347, amb domicili en Av. de la Diputació, Edifici Inditex, 15143, Arteixo (La Corunya); i Banco Santander (Grup Santander, entitat registrada al Banc d'Espanya amb el número de registre 0049, amb domicili social a Santander, Passeig de Pereda, 9-12 i CIF a-39000013), per al que es comunicaran les seves dades a aquestes companyies. Les seves dades personals seran conservades fins que vostè procedeixi a revocar el consentiment que ara atorga i, a partir d'aquest moment, els bloquejarà i s'arxivarà durant el temps necessari per fer front a qualsevol reclamació legal.
d. Analitzar les seves dades personals amb fins de prospecció de mercat i màrqueting electrònic, per enviar-li informació publicitària de productes i serveis de l'organitzador (Motorpress-Iberica SAU A82090952 C / Nestares, 20. MADRID 28045. motorpress-iberica@mpib.es), de Motorpress IBÉRICA SAU, dels productes i serveis dels patrocinadors de l'esdeveniment: Central Lechera Asturiana (Corporació Alimentària Peñasanta, SA, amb CIF a-03.161.270 i situada a Sierra de Granda, s / n, CP 33.199, Siero, Astúries); Zurich Seguros (Zurich Insurance PLC, sucursal a Espanya. Via Augusta 200 08021. Barcelona NIF W0072130H); Oysho (OYSHO ESPANYA, SA, A-15.026.347, amb domicili en Av. de la Diputació, Edifici Inditex, 15143, Arteixo (A Corunya); i Banco Santander (Grup Santander, entitat registrada al Banc d'Espanya amb el número de registre 0049, amb domicili social a Santander, Passeig de Pereda, 9-12 i CIF A-39000013) o sobre productes i serveis de tercers en els sectors de Telecomunicacions, Financer, Assegurances, Oci, Bellesa, Moda i Accessoris, Gran Consum , Distribució, Formació i Cultura, Esport, Automoció, Energia i aigua, ONG, Joguines, Viatges, Salut, Serveis Públics i Privats, i Jocs d'Atzar, tot això tant en format convencional com electrònic, inclosos, entre d'altres mitjans, la missatgeria instantània.
Revocació del consentiment.- Tractarem les seves dades en tant No retiri el consentiment que ara ens atorga, retirada que pot realitzar en qualsevol moment, amb efectes instantanis, dirigint-se per correu postal al domicili social de Motorpress Ibérica SAU, carrer Nestares, 20, 28045 Madrid , Espanya, o a través de l'adreça electrònica protecciondatos@mpib.es, o mitjançant el formulari web disponible aquí. Així mateix, i respecte de la cadena de missatgeria instantània només, podrà donar-se de baixa en ell responent amb la paraula "baixa" a qualsevol dels que rebi. En el cas que la revocació del consentiment la realitzi abans de la data de l'esdeveniment, ha de saber que això comportarà la seva baixa immediata en el mateix, en el qual no podrà participar llevat que torni a completar tot el procés d'inscripció. I si aquesta participació està subjecta al pagament d'un preu d'inscripció, l'import de la mateixa només li serà restituït si notifica la seva baixa en l'Esdeveniment almenys trenta dies abans de la data de celebració.
Exercici de drets.- Per a l'exercici dels drets que l'assisteixen, d'accés a les seves dades, rectificació, supressió o limitació del tractament dels mateixos, obtenir còpia de les dades o fer efectiu el dret a la portabilitat d'aquests, haurà de dirigir per correu postal al domicili social de Motorpress Ibérica SAU, carrer Nestares, 20, 28045 Madrid, Espanya, o a través de l'adreça electrònica protecciondatos@mpib.es, o mitjançant el formulari web disponible aquí.
Conservació de les seves dades personals.- Motorpress Ibérica S.A.U. ha adoptat les corresponents mesures de seguretat per a la conservació i custòdia de les seves dades de caràcter personal, i ha designat a un delegat de Protecció de Dades, malgrat no estar obligada a això, al que pot contactar en el domicili social de Motorpress Ibérica SAU , carrer Nestares, 20, 280.455 Madrid, Espanya o a través de l'adreça electrònica dpo@mpib.es.
Qualsevol que sigui la raó per la qual acabi el tractament de les seves dades de caràcter personal, conservarem les seves dades degudament bloquejades i arxivades per fer front a eventuals responsabilitats legals, durant un termini màxim de cinc anys.
Possibilitat de formular reclamacions davant la AEPD.- En tot cas, li recordem expressament que té Vostè dret a formular les reclamacions que estimi oportunes davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es), amb seu a Madrid, carrer de Jorge Joan, 6 (CP 28001), o davant els organismes equivalents de les comunitats autònomes.

ARTICLE 16. ABANDONAMENTS.
En cas d’haver d’abandonar la cursa, la corredora ho ha de comunicar a un responsable de l’organització. 

ARTICLE 17. INFORMACIÓ.
Podeu trucar al telèfon 913470092 / 913470137 (de dilluns a divendres de 10 a 15h.) per resoldre qualsevol tipus d’informació.

 

ARTÍCULO 1. DENOMINACIÓN

XV Carrera de la Mujer de Barcelona “Central Lechera Asturiana” 2019.

Será la octava prueba del XV Circuito de la Carrera de la Mujer “Central Lechera Asturiana”. Estará organizada por el Área de Eventos de la revista SPORT LIFE del grupo Motorpress Ibérica S.A, con la colaboración del Ayuntamiento de Barcelona.

 
ARTICULO 2. FECHAS, HORA E IMPORTE DE INSCRIPCIÓN
Carrera de 8 Km aprox que se celebrará el domingo 17 de noviembre de 2019 en la ciudad de Barcelona, a partir de las 09:00 horas SALIDA: AV MARÍA CRISTINA (FUENTES DE MONTJUIC), META: AV. DE RIUS I TAULET. El tiempo máximo para completar el recorrido será de 1 hora y 30 minutos. El precio de inscripción es de 12€. (+ 0,60 € si se realiza la inscripción en Internet, en concepto de comisión bancaria). Las inscripciones quedarán cerradas al alcanzar las 36.000 participantes.
 
ARTICULO 3. PARTICIPACIÓN. Inscripción exclusiva para mujeres.
Podrán tomar parte en esta prueba todas aquellas mujeres mayores de 12 años que lo deseen, siempre y cuando estén correctamente inscritas, tanto en tiempo como en forma.
 
ARTICULO 4. DISTANCIA, RECORRIDO Y ROPERO.

La prueba se disputará sobre un recorrido de 8 Km aproximadamente. totalmente urbanos.

SALIDA: AV MARÍA CRISTINA (FUENTES DE MONTJUIC), META: AV. DE RIUS I TAULET.

El ROPERO estará situado en la Plaça de Josep Puig i Cadafalch, justo en el lateral de las Fuentes de Montjuic. Se ruega no dejar las mochilas con las pertenencias después de las 08:30 horas.

Después de la carrera se celebrará un festival de Aeróbic.
 
ARTICULO 5. INSCRIPCIONES.
Precio inscripción: 12€ (+ 0,60 € de comisión bancaria si la inscripción se realiza en la página web). Se abonarán en el momento de apuntarse, tanto en los puntos de inscripción como en la página web de la carrera.

Además habrá 100 inscripciones disponibles a 30€ (100% solidarias a favor de la Asociación de Dones Ca l’Aurèlia).

Inscripciones del miércoles 25 de septiembre al miércoles 13 de noviembre (o hasta agotar las 36.000 inscripciones disponibles), en web y en las tiendas Oysho de:

PASEO DE GRACIA 13 (AGOTADAS)
PASEO DE GRACIA 67 (AGOTADAS)
RAMBLA CATALUNYA 75 (AGOTADAS)
CC ILLA DIAGONAL (AGOTADAS)
CC LA MAQUINISTA (AGOTADAS)
LAS RAMBLAS 140 (AGOTADAS)
AV DIAGONAL 596 (AGOTADAS)
CC GLORIAS (AGOTADAS)
PORTAL DEL ANGEL 26 (AGOTADAS)

Si sois más de 25 mujeres, poneos en contacto con el mail carreradelamujer@mpib.es 

POLÍTICA DE DEVOLUCIONES Y CAMBIOS.

La organización se compromete a devolver el importe de las inscripciones realizadas exclusivamente Online, con una penalización del 30% del precio de inscripción por costes de gestión, siempre que se solicite antes del día 1 de noviembre. En ningún caso se devolverá el dinero de las inscripciones realizadas en tiendas Oysho.

El cambio de titularidad de la inscripción no está permitido bajo ningún concepto.

No se admitirán inscripciones en la Feria de la Corredora ni el día de la prueba.

No se devolverá el importe de la inscripción una vez realizada.
 
ARTÍCULO 6. RETIRADA DE LA CAMISETA, DORSAL-CHIP Y BOLSA DE LA CORREDORA.
Las camisetas, dorsal-chip y bolsa de la corredora se entregarán en la FIRA de Montjuic (Pabellón 2), el viernes 15 y el sábado 16 de noviembre de 10 a 20 horas. Es imprescindible presentar el resguardo que se entrega a la hora de inscribirse en OYSHO o, en el caso de las inscripciones a través de la página web, valdrá con el DNI o fotocopia o comprobante en el teléfono móvil o tableta.
 
NOTA: Las tallas de las camisetas se entregarán por estricto orden de recogida del dorsal-chip. La organización no garantiza poder entregar a todas las participantes la talla de camiseta que soliciten, ya que la producción de la misma se realiza con fecha anterior a la apertura de inscripciones.
 
ARTICULO 7. CATEGORÍAS.
Se establecen las siguientes categorías:
 
Categorías individuales (Años cumplidos el día de la prueba)
 
Absoluta, 12 a 15 años, 16 a 19 años, 20 a 34 años, Veteranas A (de 35 a 44 años), Veteranas B (de 45 a 54 años), Veteranas C (de 55 a 64 años), Veteranas D (de 65 a 74 años), Veteranas E (de 75 años en adelante), Madres, Abuelas y Mujeres con discapacidad.
 
Categorías por equipos:
 
3 hermanas, 2 hermanas, 2 Cuñadas, Madre e hija, Madre y 2 hijas, Tía y sobrina, Parejas de Hecho / Matrimonios, Abuela, madre y nieta, Suegra y nuera, 2 amigas, 3 amigas, Gimnasios y Clubes de Atletismo (equipos de 3 mujeres), Empresas (equipos de 3 mujeres), Centros Escolares (Mínimo 6 corredoras)y Asociaciones de mujeres (Trofeo a la Asociación con más llegadas a meta y a los equipos de 3 componentes más rápidos).
 
ARTICULO 8. ENTREGA DE CHIPS.
Al igual que en la edición de 2018, el chip de cronometraje ya va en el dorsal y no habrá que recogerlo ni entregarlo el día de la carrera. Sólo se podrá utilizar el chip aportado por la organización y no hay que devolverlo al concluir la carrera. No lo despegues del dorsal para poder ser correctamente cronometrada.
 
ARTICULO 9. ASISTENCIA MÉDICA.
La Organización contará con un servicio de ambulancias de evacuación y medicalizadas, así como un servicio médico especializado al servicio de las corredoras. Las ambulancias estarán presentes a lo largo del recorrido, salida y meta.
 
ARTICULO 10. CLASIFICACIONES, FOTOS Y VÍDEOS.
La clasificación general oficiosa, así como las fotos y videos de las participantes llegando a meta, se publicarán en la página web www.carreradelamujer.com. Las clasificaciones por equipos se realizarán mediante la suma de los tiempos de todas las integrantes de cada equipo.
 
ARTICULO 11. DESCALIFICACIONES.
El servicio médico de la competición y los jueces árbitros están facultados para retirar durante la prueba:
 
1. A cualquier atleta que manifieste un mal estado físico.
 
2. A la atleta que no realice el recorrido completo.
 
3. A la atleta que manifieste un comportamiento no deportivo.
 
ARTICULO 12. VEHÍCULOS.
Los únicos vehículos autorizados a seguir la prueba son los designados y acreditados por la Organización. Queda totalmente prohibido seguir a los corredores en coche, moto o bicicleta, por el peligro que pudiera suponer para las atletas.
 
ARTICULO 13. PREMIOS Y TROFEOS.
Se establecen trofeos para las tres primeras de cada categoría. En el momento de la entrega de trofeos, la organización podrá solicitar a los equipos ganadores (en las categorías de empresas, gimnasios y asociaciones) un certificado de pertenencia a las mismas. También se podrá solicitar el libro de familia al resto de ganadoras en las categorías familiares, así como el DNI en las categorías por grupos de edad.
 
ARTICULO 14. RESPONSABILIDAD.
La participación en el evento está bajo la responsabilidad y propio riesgo de las participantes. La participante, en el momento de su inscripción, manifiesta encontrarse físicamente apta para el evento. La organización declina toda responsabilidad de los daños que las participantes puedan ocasionar o derivar de ellas a terceros/as durante la prueba.
 
ARTICULO 15. ACEPTACIÓN.

Si usted marca la casilla que aparece en la inscripción, estará declarando: (i) que es mayor de 16 años; (ii) que la información que nos ha proporcionado durante el proceso de registro y/o inscripción es veraz; (iii) que acepta incondicionalmente el Reglamento del Evento, los términos y condiciones que figuran en el Aviso Legal, la Política de Privacidad y la Política de Cookies cuyos enlaces aparecen, además de aquí, al final de esta página web; y (iv) que nos está dando su consentimiento expreso para que sus datos de carácter personal (nombre, apellidos, nombre de usuario, contraseña, email, dirección postal, teléfono, género y fecha de nacimiento) sean tratados por MOTORPRESS IBÉRICA S.A.U. (CIF A-82090952, domicilio social en calle Nestares, 20, 28045 Madrid, España, teléfono 913470100 y email motorpress-iberica@mpib.es) para los siguientes fines:

    a. Registrarle como usuario e inscribirle en el evento. El Responsable del Tratamiento de sus datos para las indicadas finalidades es la misma MOTORPRESS IBÉRICA S.A.U. (CIF A-82090952, domicilio social en calle Nestares, 20, 28045 Madrid, España, teléfono 913470100 y email motorpress-iberica@mpib.es).

    b. Gestionar la participación de Ud. en el evento , para lo que sus datos serán comunicados al organizador del mismo que es Motorpress-Ibérica S.A.U. A82090952 C/ Nestares, 20. MADRID 28045. motorpress-iberica@mpib.es, para todos los fines incluidos en el Reglamento del Evento; y, en particular, para publicar su nombre y apellidos en las clasificaciones y/o listas de participantes en el Evento, para la captación o fijación de su imagen durante el Evento, y los momentos anteriores y posteriores al mismo, en cualquier material fotográfico o videográfico.

    c. Difundir la participación de Ud. en el evento, a través de la difusión de las clasificaciones y/o listas de participantes y de la imagen de los mismos, para cualesquiera fines, incluidos expresamente los publicitarios, sin límite temporal, y sin contraprestación, por cualquier medio visual o audiovisual, incluido internet, por parte de MOTORPRESS IBÉRICA S.A.U. (CIF A-82090952, domicilio social en calle Nestares, 20, 28045 Madrid, España, teléfono 913470100 y email motorpress-iberica@mpib.es) y del organizador del Evento (Motorpress-Ibérica S.A.U. A82090952 C/ Nestares, 20. MADRID 28045. motorpress-iberica@mpib.es) y/o los patrocinadores principales del Evento: Central Lechera Asturiana (Corporación Alimentaria Peñasanta, S.A., con CIF A-03161270 y sita en Sierra de Granda, s/n, CP 33.199, Siero, Asturias); Zurich Seguros (Zurich Insurance PLC, sucursal en España. Vía Augusta 200 08021. Barcelona NIF W0072130H); Oysho (OYSHO ESPAÑA, S.A., A-15026347, con domicilio en Avda. de la Diputación, Edificio Inditex, 15143, Arteixo (A Coruña); y Banco Santander (Grupo Santander, entidad registrada en el Banco de España bajo el número de registro 0049, con domicilio social en Santander, Paseo de Pereda, 9-12 y CIF A-39000013), para lo que se comunicarán sus datos a estas compañías. Sus datos personales serán conservados hasta que Ud. proceda a revocar el consentimiento que ahora otorga; y, a partir de ese momento, los bloqueará y archivará durante el tiempo necesario para hacer frente a cualquier reclamación legal.

    d. Analizar sus datos personales con fines de prospección de mercado y marketing electrónico, para enviarle información publicitaria de productos y servicios del organizador (Motorpress-Ibérica S.A.U. A82090952 C/ Nestares, 20. MADRID 28045. motorpress-iberica@mpib.es), de MOTORPRESS IBÉRICA S.A.U., de los productos y servicios de los patrocinadores del Evento: Central Lechera Asturiana (Corporación Alimentaria Peñasanta, S.A., con CIF A-03161270 y sita en Sierra de Granda, s/n, CP 33.199, Siero, Asturias); Zurich Seguros (Zurich Insurance PLC, sucursal en España. Vía Augusta 200 08021. Barcelona NIF W0072130H); Oysho (OYSHO ESPAÑA, S.A., A-15026347, con domicilio en Avda. de la Diputación, Edificio Inditex, 15143, Arteixo (A Coru-ña); y Banco Santander (Grupo Santander, entidad registrada en el Banco de España bajo el número de registro 0049, con domicilio social en Santander, Paseo de Pereda, 9-12 y CIF A-39000013) o sobre productos y servicios de terceros en los sectores de Telecomunicaciones, Financiero, Seguros, Ocio, Belleza, Moda y Accesorios, Gran Consumo, Distribución, Formación y Cultura, Deporte, Automoción, Energía y agua, ONGs, Juguetería, Viajes, Salud, Servicios Públicos y Privados, y Juegos de Azar; todo ello tanto en formato convencional como electrónico, incluidos, entre otros medios, la mensajería instantánea.

Revocación del consentimiento.- Trataremos sus datos en tanto Usted no retire el consentimiento que ahora nos otorga, retirada que puede realizar en cualquier momento, con efectos instantáneos, dirigiéndose por correo postal al domicilio social de MOTORPRESS IBÉRICA S.A.U., calle Nestares, 20, 28045 Madrid, España, o a través de la dirección electrónica protecciondatos@mpib.es, o a través del formulario web disponible aquí. Asimismo, y respecto del canal de mensajería instantánea solamente, podrá darse de baja en él respondiendo con la palabra “baja” a cualquiera de los que reciba. En el caso de que la revocación del consentimiento la realice antes de la fecha del Evento, debe saber que ello comportará su baja inmediata en el mismo, en el que no podrá participar salvo que vuelva a completar todo el proceso de inscripción. Y si dicha participación está sujeta al pago de un precio de inscripción, el importe de la misma sólo le será restituido si notifica su baja en el Evento al menos treinta días antes de la fecha de celebración.

Ejercicio de derechos.- Para el ejercicio de los derechos que le asisten, de acceso a sus datos, rectificación, supresión o limitación del tratamiento de los mismos, obtener copia de los datos o hacer efectivo el derecho a la portabilidad de éstos, deberá dirigirse por correo postal al domicilio social de MOTORPRESS IBÉRICA S.A.U., calle Nestares, 20, 28045 Madrid, España, o a través de la dirección electrónica protecciondatos@mpib.es, o a través del formulario web disponible aquí.

Conservación de sus datos personales.- MOTORPRESS IBERICA S.A.U. ha adoptado las correspondientes medidas de seguridad para la conservación y custodia de sus datos de carácter personal, y ha designado a un Delegado de Protección de Datos, pese a no estar obligada a ello, al que puede contactar en el domicilio social de MOTORPRESS IBÉRICA S.A.U., calle Nestares, 20, 280455 Madrid, España o a través de la dirección electrónica dpo@mpib.es.

Cualquiera que sea la razón por la que termine el tratamiento de sus datos de carácter personal, conservaremos sus datos debidamente bloqueados y archivados para hacer frente a eventuales responsabilidades legales, durante un plazo máximo de cinco años.

Posibilidad de formular reclamaciones ante la AEPD.- En todo caso, le recordamos expresamente que tiene Usted derecho a formular las reclamaciones que estime oportunas ante la Agencia Española de Protección de Datos (www.agpd.es), con sede en Madrid, calle de Jorge Juan 6 (CP 28001), o ante los organismos equivalentes de las Comunidades Autónomas.

ARTICULO 16. ABANDONOS.
En caso de tener que abandonar la carrera la corredora debe comunicarlo a un responsable de la organización.
 
ARTICULO 17. INFORMACIÓN.
Pueden llamar al teléfono 913470092 / 913470137 (de lunes a viernes de 10 a 15h.) para resolver cualquier tipo de información.
 
ARTICULO 18. RESOLUCIÓN DE DUDAS.
En caso de duda, la organización se atendrá a lo estipulado en la reglamentación oficial de la IAAF.

Sigue la Carrera de la Mujer en ...

Utilizamos cookies propias y de terceros para facilitar y mejorar la navegación, mostrarte contenido relacionado con tus preferencias y recopilar información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.